TUES Inspirational Talks – епизод 2 за учебната 2021/2022 г.

Здравейте, приятели на АЗТУЕС!
На 08.12.2021 проведохме втория уебинар за учебната 2021/2022г. от серията TUES Inspiration Talks, на тема „Финансова грамотност“.
Изказваме голяма благодарност на г-н Валентин Деведжиев, Директор на SmartLab Bulgaria, за съдействието по установяване на контакт с лектора на уебинара г-н Стойне Василев, СFЅА, СІА cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK).
Уебинарът протече повече от успешно. 56 ученика взеха участие и успяха да чуят безценна информация, съвети и методи за управление на своите финанси. Г-н Василев показа защо е един от най-успешните финансови съветници – на достъпен, интересен и занимателен език, той говори за приходите, разходите, спестяванията, инвестициите и др. След края на неговата лекция въпросите от учениците заваляха и се получи една страхотна дискусия, завършила с нови познания за личните финанси и по-добро разбиране за това, как да ги управляваме.

Запис от уебинара, може да откриете тук: 👇


На 09.12.2021г. ще проведохме третия уебинар с фокус RestAPI & HATEOAS с лектор Калоян Цветков – Senior Software Engineer, Experian Bulgaria.

КАКВО СЛЕДВА?

На 13 декември АЗТУЕС става на 7 години!

Дадохме старт на дарителската кампания за 2022 година –шест дни преди седмия рожден ден на АЗТУЕС и 24 дни преди края на годината. Какво сътворихме през 2021 година, може да откриете тук

Ако искате да подкрепите АЗТУЕС, включете се в дарителската ни кампания за 2022!

Oчаквайте на 13 декември #TUESinspirationTalks – епизод 4 – Блокчейн 101

С поздрав,
АЗТУЕС екип

Коментари