Стани член на АЗТУЕС!

Ако сте завършили ТУЕС имате право на членство в АЗТУЕС. Ако все още сте ученик в ТУЕС, може да се регистрирате като Асоцииран член. Преподаватели и приятели на ТУЕС могат да бъдат предлагани за Почетни членове. Приемаме заявления за членство чрез регистрация в този сайт, като всички заявления подлежат на преглед и одобрение от Управителния съвет на АЗТУЕС.

Създай контакти .

Ще имаш достъп до профилите на останалите членове на АЗТУЕС (1200+ алумни). Можеш да търсиш други туесари по име, випуск, професионален опит и умения, както и да използваш вътрешната социална мрежа на АЗТУЕС, за да публикуваш анонс до всички останали членове или лично съобщение до определен туесар.

Бъди информиран .

Ще си информиран за нуждите на ТУЕС и последните новини от ТУЕС общността. Можеш да получаваш месечния ни дайджест по имейл и да си в течение на актуалните възможности да подкрепиш ТУЕС като доброволец, преподавател, ментор, дарител и още. Можеш да следиш и страницата ни във Фейсбук.

Включи се .

АЗТУЕС организира ежегодна среща на випуските с юбилей от завършването на ТУЕС, както и неформални срещи на общността. Освен информация за тези събития, ще можеш да получаваш покани и за други инициативи на нашите компании-партньори, включително отстъпки или безплатни билети за различни конференции.