Станете наш корпоративен партньор

Подкрепете дейността на Асоциацията на завършилите ТУЕС на годишна база.

Целогодишно позициониране пред ТУЕС общността
Отстъпка от пакетите за ТУЕС Фест и Hack TUES
Предимство в организиране на уебинари и срещи с учениците
Организиране на мини хакатон/обучителен лагер по ваш казус (алфа пакет)
Инвестирате и се позиционирате пред бъдещи ИТ специалисти;
Участвате в изграждането на устойчив и иновативен образователен модел на училището
Давате ни ресурс да организираме нови инициативи и събития в полза на учениците

Каква е ползата за компанията ми?

Като годишен спонсор, получавате целогодишно позициониране пред учениците от ТУЕС и завършилите училището, които членуват в АЗТУЕС (1200+).

 

Това включва онлайн присъствие на логото ви в сайта и Фейсбук страницата на АЗТУЕС, както и месечния имейл бюлетин към членовете; представяне на компанията и споделяне на новини във Фейсбук; публикуване на обяви за работа в платформата (в процес на разработка); позициониране по време на срещата на випуските "ТУЕС Реюниън" и отстъпка от спонсорските пакети за ТУЕС събитията.

Елементите варират спрямо нивото на спонсорския пакет (алфа, бета, гама).

В какво се влага моята подкрепа?

Вашата подкрепа ни помага да развиваме все по-устойчиви и мащабни инициативи в полза на ТУЕС и качественото ИТ образование в България:

✔️утвърждаване на успешния образователен модел на ТУЕС;
✔️ангажиране на ИТ бизнеса в учебния процес;
✔️развитие на извънкласни инициативи и събития в полза на учениците.

Какъв е периодът и стойността на спонсорството?

Годишното спонсорство е за период от една календарна година. Има 3 спонсорски пакети - алфа, бета и гама, които са с различна стойност и ниво на позициониране. Тъй като пакетите се актуализират всяка година, най-добре е да се свържете с екипа ни, за да получите актуална информация.

Бъдете спонсор на големите събития в ТУЕС

Един страхотен начин да видите на какво са способни талантливите ученици от ТУЕС и да подкрепите тяхното развитие е да се включите като спонсор на събитията в ТУЕС. При интерес, свържете се с нас на [email protected].

Ежегоден хакатон на ТУЕС, организиран от ученици за ученици

Hack TUES първият и единствен по рода си хакатон в България, организиран от ученици за ученици. Събитието стартира през 2015г. като инициатива на ученици от ТУЕС, като 5 издания по-късно, Hack TUES е вече едно от ключовите събития за училището. В хакатона могат да участват само ученици от ТУЕС в отбори с три до пет участници, които в рамките на два дни създават от нулата свой ИТ проект по зададена тема и след това го представят пред професионално жури от преподаватели и ИТ специалисти.

Всяка година Hack TUES се организира през март от координационен екип доброволци от 11. клас, който се грижи за цялостната организация на събитието под менторството на АЗТУЕС и ръководството на ТУЕС.

През 2022 Hack Tues Infinity - 8-мото издание на емблематичния за ТУЕС хакатон, организиран от ученици за ученици, събра 224 участника, разпределени в 50 отбора, 56 ментора, 25 - ИКТ компании, 10 партньори, 17 доброволци, 13 членен организационен екип и 12 000 гледания в YouTube.

Разгледайте сайта на събитието
Hack TUES

Изложение на ученически проекти в ТУЕС

ТУЕС Фест е мащабен фестивал с десетки проекти, курсови и дипломни работи, разработени от ученици на ТУЕС.  По време на събитието училището отваря врати за родители и ученици, на които предстои да решат, къде да продължат образованието си след 7-ми клас, както и за професионалисти от ИТ компании, представители на образователните институции и завършили ТУЕС.

Посетителите могат да гласуват на място за своя проект-фаворит в три категории – Софтуер, Компютърни мрежи и Вградени системи и роботика. На базата на получените гласове се определят носителите на Наградата за най-добър проект на ТУЕС Фест във всяка от категориите, като проектите се състезават и за специалните награди на ИТ компаниите-партньори на събитието.

TUES Fest 2022 - 155 ученика, с 83 проекта, над 2500 посетители, 46 награди, 45 доброволци, 25+ ИКТ организации, 12 партньори, 10 медийни партнйора и 14 членен организационен екип;

Вижте повече
TUES Fest

Битка с роботи, създадени от туесари

TUES BattleBots е най-младото събитие, което Асоциацията подкрепя, като първото пилотно издание беше реализирано през лятото на 2019 по време на годишната среща на випуските ТУЕС Реюниън по инициатива на ученици от випуск 2020 и техния преподавател маг. инж. Росен Витанов. В пилотната BattleBot битка се включиха 12 робота, които варираха между 5 и 25 килограма и се съревноваваха в обезопасена арена с разнообразни оръжия: въртящи се барабани, бургии, спинери и рампи, целящи да преобърнат опонента. Зрелищното шоу беше излъчено на живо и може да се види в YouTube.

От АЗТУЕС искаме да развием събитието като мащаб и да го превърнем в традиционно ежегодно събитие на училището като планираме следващото издание за есента на 2021.

Как протече пилотното издание
TUES BattleBots

Подкрепете учебния процес в ТУЕС

Успешният образователен модел на ТУЕС се дължи на тясното партньорство на училището с ИТ бизнеса. Отдолу ще намерите различните възможности вашата компания да подкрепи учебния процес в ТУЕС и същевременно да има директен контакт с младите ИТ таланти от училището.

Включете се с преподаватели

Включете се с преподаватели

Мнозинството от специалните предмети в ТУЕС се водят от преподаватели-практици, които работят това, което преподават. Научете повече за това, как можете да подкрепите служителите от вашата компания да преподават в ТУЕС и какво ще спечелите от това.

Вземете дипломанти и ученици на практика

Вземете дипломанти и ученици на практика

Учениците от ТУЕС преминават през двуседмична производствена практика в края на 11. клас, а за да завършват 12. клас трябва да разработят дипломен проект. И за двете работим в партньорство с ИТ компании, които се включват с ментори и дипломни ръководители. Прочетете още.

Организирайте лекции и кръжоци

Организирайте лекции и кръжоци

Много от извънкласните инициативи в ТУЕС се извършват с подкрепата на завършилите и ИТ бизнеса. Ако имате идея за лекция, уъркшоп или кръжок за учениците от ТУЕС, от АЗТУЕС можем да ви помогнем да я реализирате. Свържете се с нас.