Подкрепете ни

Ако вярвате в смиъла на нашата работа,подкрепете ни с дарение.

 

Основно направление в нашата работа е да подкрепим образователния процес в ТУЕС, да вдъхновим младите хора, да ги мотивираме да бъдат активни и инициативни... да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

 

Всяко ваше дарение, независимо от неговия размер, е важно и ценно за успеха на ТУЕС. Всяко ваше дарение помага да реализираме все повече, по-мащабни и по-устойчиви инициативи, чрез които развиваме ТУЕС като образователна институция и общност.
Подкрепете работата на АЗТУЕС като индивидуален дарител или като корпоративен дарител, даренията ви ще се използват за развитието на ТУЕС.

 

ИНИЦИАТИВИ В ТУЕС .

Организираме събития и инициативи, стимулиращи развитието на учениците в ТУЕС. Знаем, че сме на прав път, щом все по-често чуваме “Ех, защо по мое време нямаше...”

ПАРТНЬОРСТВА .

Ако сте част от света на бизнеса, защо не помогнете Асоциация на завършилите ТУЕС да бъде включена в списъка с организации, които вашата компания подкрепя. АЗТУЕС е мост между бизнеса и ТУЕС, с цел устойчивост на училището, което е център на нашата общнос. Подкрепете АЗТУЕС, бъдете част от живота на учениците и общността и инвестирайте в ИТ бъдещето на България.

СТРАТЕГИЯ .

Подкрепяйки АЗТУЕС, покрепяте ТУЕС.

Информация за дарителите

✅Ще получиш автоматично потвърждение за направено дарение през ePay и PayPal, а за дарения по банков път, ще получиш потвърждение по имейл в рамките на пет работни дни;

✅Всеки дарител ще получи Дарителско свидетелство, което дава право на данъчно облекчение, като за ежемесечните дарения се издава едно Дарителско свидетелство в края на календарната година за цялата дарена през годината сума;

✅АЗТУЕС е регистрирана като юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност;

✅Не забравяй да напишеш името си в основанието за плащане;

✅Ако даряваш чрез юридическо лице, моля изпрати на [email protected] данни за договор за дарение (име на компанията, ЕИК, адрес и име на представляващия);

✅Ако имаш въпроси или препоръки, свържи се с нас на [email protected].

Мога ли да даря по банков път?

И ePay, и PayPal дават възможност за дарение с банкова карта, дори и да нямаш регистриран акаунт в съответната платформа. Ако искаш, можеш да направиш дарение по банков път и използвайки следните данни:

Банкова сметка на АЗТУЕС в лева:

Банка ДСК

IBAN: BG36STSA93000022728191

BIC: STSABGSF

Получател: Сдружение Асоциация на Завършилите ТУЕС

Основание: Дарение

Защо са необходими дарения от членовете на АЗТУЕС?

Повечето алумни организации се издържат от членски внос и/или редовни дарения от членовете. АЗТУЕС предлага безплатно членство на завършилите, като в същото време разчита на доброволни дарения от тях. Твоето дарение подпомага реализирането на проектите в полза на ТУЕС общността и гарантира продължаващата и устойчива работа на организацията.

Търсите ли спонсори за проектите си?

Работата по някои от проектите сe подкрепя чрез спонсорства. Това двете емблематични за ТУЕС събития, които ние менторираме и подкрепяме:
🚀Ученическият хакатон Hack TUES;
🚀Изложението на ученически проекти ТУЕС Фест;

За работата по други проекти, разчитаме изцяло на дарения от ТУЕС общността. Сред тях са ТУЕС Реюниън, TUES Inspiration Talks & Workshops, TUES Career Paths, Tues Talks, както и текущата подкрепа за ТУЕС.

Ако имаш контакт с потенциални спонсори, които биха подкрепили ТУЕС, моля, свържи се с нас на [email protected]. Имаме и годишни спонсори, като за 2022 г. наши партньори са VMwareOcado Technology, DevriXTelelink Business ServicesM2M ServicesAppolica. 

Как работи АЗТУЕС?

 

Организацията работи в подкрепа на ТУЕС общността – ученици, завършили и приятели на ТУЕС, като организира редовни срещи и събития за тях, популяризира дейността и каузата на ТУЕС, помага за контакти с различни партньори и за стратегическото развитие на училището. Всички тези дейности са с цел професионално и личностно развитие на членовете на ТУЕС общността.

Асоциацията има постоянен екип, който работи в тясна връзка с ръководството на ТУЕС, за да осъществява проектите. През първите две години от съществуването си, благодарение на учредителното дарение на Светозар Георгиев (ТУЕС’1995) и финансовата и доброволческа подкрепа на завършилите, АЗТУЕС разви конкретни инициативи като извънкласните лекции и работилници за ученици TUES Inspiration Talks & Workshops, кариерният клуб TUES Career Paths, срещата на випуските TUES Reunion и подкрепи осъществяването и популяризирането на инициативи в ТУЕС като ученическия хакатон Hack TUES, Изложението на ученически проекти TUES Fest и други. Организацията се нуждае от текущо финансиране чрез дарения и спонсорства, за да може да продължи да работи в досегашния мащаб.

Програмата от дейности на АЗТУЕС всяка година се обсъжда и приема на Общото събрание на Асоциацията. Можете да намерите целите ни за 2022г. на този линк

АЗТУЕС сувенири

АЗТУЕС сувенирите са страхотен начин да подкрепиш Асоциацията, като същевременно се сдобиеш с оригинална ТУЕС придобивка, която всеки ден да ти напомня за любимото училище. Тениски, чаши, канчета,  карти с ТУЕС дизайн - имаме по нещо за всеки! Поръчай сувенири, като се свържете с нас на [email protected] или попълнете формата: https://forms.gle/efwDB48UoZFTVMop6
Получените суми се регистрират като дарения за организацията, която е със статут на сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Приходите ще се използват за дейността на АЗТУЕС в полза на ТУЕС и общността.