Подкрепете ни

Голямата промяна може да се постигне и с малки стъпки.

 

Основно направление в нашата работа е да подкрепим образователния процес в ТУЕС, да вдъхновим младите хора да ценят свободната инициатива, бизнеса и икономиката и да ги мотивираме да бъдат активни и инициативни. Да знаят как и да могат да реализират идеите си в конкурентна среда.

Как може Вашата компания да подкрепи каузата на АЗТУЕС?

✔️ Запишете членове на Вашия екип да станат дипломни ръководители на випуск 2024.

✔️ Предложете Ваши кадри да споделят формално своя професионален опит, като станат преподаватели-практици по специалните предмети.

✔️ Регистрирайте своята компания за TUES CAREER PATHS и запознайте учениците с това, как изглежда Вашата компания отвътре.

✔️ Станете наш спонсор – може да подкрепите дейността на АЗТУЕС, ставайки спонсор на учебно събитие или като съвместно организираме състезания, форуми, дигитални иновационни лагери.

Вашите корпоративни дарения помагат на нашата организация да оперира, да посреща ежемесечни разходи, свързани с дейността ни и ни предоставят възможност да фокусираме своите усилия към учениците и техните нужди.

Какви са ползите от Вашата инвестиция на време и средства?

С Вашата подкрепа, вие подпомагате развитието на нашите ученици.

Благодарим Ви.

 

 

Всяко ваше дарение, независимо от неговия размер, е важно и ценно за успеха на ТУЕС. Всяко ваше дарение помага да реализираме все повече, по-мащабни и по-устойчиви инициативи, чрез които развиваме ТУЕС като образователна институция и общност.
Подкрепете работата на АЗТУЕС като индивидуален дарител или като корпоративен дарител, даренията ви ще се използват за развитието на ТУЕС.

 

ИНИЦИАТИВИ В ТУЕС .

Организираме събития и инициативи, стимулиращи развитието на учениците в ТУЕС. Знаем, че сме на прав път, щом все по-често чуваме “Ех, защо по мое време нямаше...”

ПАРТНЬОРСТВА .

Ако сте част от света на бизнеса, защо не помогнете Асоциация на завършилите ТУЕС да бъде включена в списъка с организации, които вашата компания подкрепя. АЗТУЕС е мост между бизнеса и ТУЕС, с цел устойчивост на училището, което е център на нашата общнос. Подкрепете АЗТУЕС, бъдете част от живота на учениците и общността и инвестирайте в ИТ бъдещето на България.

СТРАТЕГИЯ .

Подкрепяйки АЗТУЕС, покрепяте ТУЕС.

Информация за дарителите

✅Ще получиш автоматично потвърждение за направено дарение през ePay и PayPal, а за дарения по банков път, ще получиш потвърждение по имейл в рамките на пет работни дни;

✅Всеки дарител ще получи Дарителско свидетелство, което дава право на данъчно облекчение, като за ежемесечните дарения се издава едно Дарителско свидетелство в края на календарната година за цялата дарена през годината сума;

✅АЗТУЕС е регистрирана като юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност;

✅Не забравяй да напишеш името си в основанието за плащане;

✅Ако даряваш чрез юридическо лице, моля изпрати на [email protected] данни за договор за дарение (име на компанията, ЕИК, адрес и име на представляващия);

✅Ако имаш въпроси или препоръки, свържи се с нас на [email protected].

Мога ли да даря по банков път?

И ePay, и PayPal дават възможност за дарение с банкова карта, дори и да нямаш регистриран акаунт в съответната платформа. Ако искаш, можеш да направиш дарение по банков път и използвайки следните данни:

Банкова сметка на АЗТУЕС в лева:

Банка ДСК

IBAN: BG36STSA93000022728191

BIC: STSABGSF

Получател: Сдружение Асоциация на Завършилите ТУЕС

Основание: Дарение

Защо са необходими дарения от членовете на АЗТУЕС?

Повечето алумни организации се издържат от членски внос и/или редовни дарения от членовете. АЗТУЕС предлага безплатно членство на завършилите, като в същото време разчита на доброволни дарения от тях. Твоето дарение подпомага реализирането на проектите в полза на ТУЕС общността и гарантира продължаващата и устойчива работа на организацията.

Търсите ли спонсори за проектите си?

Работата по някои от проектите сe подкрепя чрез спонсорства. Това двете емблематични за ТУЕС събития, които ние менторираме и подкрепяме:
🚀Ученическият хакатон Hack TUES;
🚀Изложението на ученически проекти ТУЕС Фест и др.
За работата по други проекти, разчитаме изцяло на дарения от ТУЕС общността. Сред тях са ТУЕС Реюниън, TUES Inspiration Talks & Workshops, TUES Career Paths, Tues Talks, както и текущата подкрепа за ТУЕС.

Ако имаш контакт с потенциални спонсори, които биха подкрепили ТУЕС, моля, свържи се с нас на [email protected]. Имаме и годишни спонсори, като за 2022 г. наши партньори са VMwareOcado Technology, DevriXTelelink Business ServicesM2M ServicesAppolica. 

Как работи АЗТУЕС?

 

Организацията работи в подкрепа на ТУЕС общността – ученици, завършили и приятели на ТУЕС, като организира редовни срещи и събития за тях, популяризира дейността и каузата на ТУЕС, помага за контакти с различни партньори и за стратегическото развитие на училището. Всички тези дейности са с цел професионално и личностно развитие на членовете на ТУЕС общността.

Асоциацията има постоянен екип, който работи в тясна връзка с ръководството на ТУЕС, за да осъществява проектите. През първите две години от съществуването си, благодарение на учредителното дарение на Светозар Георгиев (ТУЕС’1995) и финансовата и доброволческа подкрепа на завършилите, АЗТУЕС разви конкретни инициативи като извънкласните лекции и работилници за ученици TUES Inspiration Talks & Workshops, кариерният клуб TUES Career Paths, срещата на випуските TUES Reunion и подкрепи осъществяването и популяризирането на инициативи в ТУЕС като ученическия хакатон Hack TUES, Изложението на ученически проекти TUES Fest и други. Организацията се нуждае от текущо финансиране чрез дарения и спонсорства, за да може да продължи да работи в досегашния мащаб.

Програмата от дейности на АЗТУЕС всяка година се обсъжда и приема на Общото събрание на Асоциацията. Можете да намерите целите ни за 2022г. на този линк

АЗТУЕС сувенири

АЗТУЕС сувенирите са страхотен начин да подкрепиш Асоциацията, като същевременно се сдобиеш с оригинална ТУЕС придобивка, която всеки ден да ти напомня за любимото училище. Тениски, чаши, канчета,  карти с ТУЕС дизайн - имаме по нещо за всеки! Поръчай сувенири, като се свържете с нас на [email protected] или попълнете формата: https://forms.gle/efwDB48UoZFTVMop6
Получените суми се регистрират като дарения за организацията, която е със статут на сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Приходите ще се използват за дейността на АЗТУЕС в полза на ТУЕС и общността.