#VoiceUp

В лятно настроение и с голямо вдъхновение споделяме с вас #voiceUp – учениците за нас.

Ретроспекция за изминалата учебна година и работата ни с учениците на ТУЕС. 🥰 Днес ви срещаме с Ива Маринова – на есен тя ще бъде ученичка в 10В клас на ТУЕС.

Ива, как се запозна с АЗТУЕС (откъде научихте за това, кой е първия ви спомен)?

          За пръв път наистина се запознах с Асоциацията и тяхната работа, когато те стартираха своята серия #TUESInspirationTalks. Намерих лекциите за изключително полезни и разнообразни и с нетърпение очаквах всяка следваща.

Какво е за теб АЗТУЕС?

За мен АЗТУЕС е една уникална по рода си организация, която се стреми да обогати преживяването и обучението на всеки един ученик в ТУЕС. Благодарение на вас, ние получаваме шансове и възможности, които ни помагат както в краткосрочен, така и дългосрочен план.

Какви са впечатленията Ви от работата на АЗТУЕС? Разкажи ни за случка, спомен с екипа на АЗТУЕС 🙂

          По мое впечатление, АЗТУЕС работи ръка за ръка с учениците, особено по време на провеждането на събития. Ярък спомен имам от първия ден на Hack TUES Infinity, на който бях доброволец. Денят беше емоционален, изпълнен със задачи и отговорности, но членове на организацията бяха там за всяка една крачка от процеса, грижейки се всичко да протече възможно най-гладко.

Какво е твоето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС ?

По всяко време може да се обърнете към ТУЕС за съдействие! АЗТУЕС ще са винаги насреща и в готовност да насърчат и подпомогнат всеки един ученик в тяхната мисия.

Синьо да ви е лятото, ние продължаваме да работим с мисъл и смисъл за ТУЕС <3

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Споделяйте за нас ❤️
Харесайте страниците ни в социалните мрежи и споделяйте постове с ваши контакти.

Коментари