Туесарското братство се събра

Щастливи сме да споделим, че след дълго – двугодишно прекъсване, успяхме отново да организираме и проведем TUES REUNION!

На 25.06(събота)2022 година към срещата на випуските се присъединиха над 125 завършили туесари!

Припомняме, че тази година официално годишнина имат випуски 2017, 2012, 2007, 2002, 1997 година.

Събитието започна в 15:00! Посрещнахме всички с малка изненада ретроспекция към завършването…

Кирилка Ангелова, изпълнителен директор на АЗТУЕС, откри туесарската среща – след кратко приведствие даде думата на нашата любима директорка – Доц. д-р инж. Стела Стефанова.

„Така се доказва каква е силата на туеасарите, тази сила, която е обединена в АЗТУЕС. Искам да благодаря на Асоциацията на завършилите ТУЕС, на Кирилка Ангелова / изпълнителния директор на АЗТУЕС/ и най-вече на Теодор Панайотов, който е туеасар и е председател на УС на АЗТУЕС – това са хората, които генерират идеите, адресират ги към вас, а ние разчитаме на вашето знание, на вашата помощ, на вашата обратна връзка, очакваме да бъдете с нас винаги. Дай Боже да можем да изучим и вашите деца и ТУЕС да може да изучи внуците ви. Днес аз съм много разулнувана, обичам ви, много се радвам, че ви виждам и повярвайте ми – помня ви с най-хубавите моменти от вашата младост .“ – доц.д-р.инж Стела Стефанова.

С приветствено слово, Анатол Френски поздрави завършилите туесари: “ Радвам се, че съм тук, радвам се, че ви виждам, приведствам орденското братство на ТУЕС. Аз смятам, че ние действително сме орден. Орденът на войните и на духа! Изминахме заедно дълъг път, мисля, че за годините, които прекархте в ТУЕС, действително станахте хора… и не казвам направихме ви хора, поради простата причина, че това е глупаво, човек напрактика сам става човек. Трябва само да му се помогне, по някакъв начин. И действително виждам успели хора, виждам хора изминали значителен път и продължващи по правилния начин, както се казва напред в живота… И съм много радостен от това. „

Ние от АЗТУЕС сме изключително щастливи, че имахме възможността да организираме тази така жадувана среща и да се срещнем на живо!

Радваме се, че много преподаватели се присъединиха към срещата и се срещнаха с учениците си.

Радваме се, че времето беше с нас и че се присъединихте към TUES REUNION 2022 година.

Благодарим на всички вас!

Благодарим и на Grindhouse Skate park, за чудесната атмосфера!
Благодарим на нашите доброволци, настоящи ученици в ТУЕС: Златина Лилова, Калоян Георгиев, Калина Вълева, Мариян Видков, Цветина Джунакова, Теодора Стоичкова и Калоян Пашов / випуск 2022/

Благодарим и на годишните спонсори на АЗТУЕС: VMware, DevriX, Telelink Business Services, Ocado Technology, Appolica, M2M Services, Accedia.

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Коментари