TUES Summer Camp Career Track

Лятото вече е тук, а ние стартираме TUES Summer Camp Career Track.
Асоциацията на завършилите ТУЕС заедно с Марио Пешев, CEO на Devrix стартират от днес 29.06.2021 година летен лагер за ученици на ТУЕС.
Следващите три седмици ще са изпълнени с уроци свързани с развитието на кариерните умения.
6 сесии, в които Марио ще постави основите на това, какво трябва да умеем и развиваме у себе си, за да започнем изграждането на успешна кариера в тех индустрията.


Career Track – сесия 1: Какво реално търсят работодателите в младите таланти? Как да комуникираме правилно с работодатели и партньори?
Career Track 2 : Корпорации, малък бизнес или startups – какво ни дава всеки от тях като първи работодател?
Career Track 3 – Как да изградим личен технически бранд?
Career Track 4: DOs & DON’Ts по време на техническо интервю за работа – подводните камъни, които ще срещнем.
Career Track 5 – Как да се подготвим за първата си работа като програмист?
Career Track 6: Какви са най-успешните методи за учене през целия живот?


За лагера: TUES Summer Camp Career Track ще се проведе онлайн чрез платформата Google Meet. В рамките на 90 минутни сесии, учениците ще се запознаят с тънкостите на пътя на ИТ специалиста, както и с необходимите умения. Под формата на дискусии и лекции, ще трупаме спомени и знания.

За лектора: Марио Пешев (ТУЕС‘2008). Ако трябва да го опишем с две думи, то те ще са – заклет туесар. Марио започва професионалния си път още докато е в ТУЕС, съчетавайки работа с училище. След успешния си ранен кариерен старт, експериментира с различни технологии и бизнес модели у нас и в чужбина, като през 2010 стартира DevriX – развила се до една от 20-те най-добри професионални WordPress агенции в света.

С поздрав,

АЗТУЕС

Коментари