TUES Reunion 2017 – втора среща на ТУЕС випуските

За втора поредна година в началото на м. юни в ТУЕС се събраха представители на випуските, завършили преди 5, 10, 15 и 20 години. Значително беше присъствието и на миналогодишните зрелостници от Випуск 2016.

Въпреки внезапните валежи, които се опитваха да прекъснат забавленията, събитието се превърна в емоционална среща със съученици, учители и ТУЕС-ари. Нямаше как лошото време да лиши събралите се повече от 80 ТУЕС-ари от веселите спомени и наздравици, от снимките в двора и в училището, разговорите със съученици и преподаватели.

Обръщението към ТУЕС-арите от директора на ТУЕС доц. д-р инж. Стела Стефанова и от г-н Анатол Френски поставиха началото на срещата. Явор Трифонов от АЗТУЕС също приветства алумните.

Тези, които не бяха идвали отдавна в ТУЕС се разходиха из кабинетите и училището, водени от г-жа Стела Стефанова.

„Като гледаме снимките от абитуриентския бал, направо сме си същите!“

Всеки випуск получи своята снимка „След ХХ години“.

За всички посетители имаше и томбола с награди-изненади. Кулминацията бяха фотопортретите с лично послание от г-жа Стела Стефанова и г-н Анатол Френски.

Nu/ANCE, с ТУЕС-арското участие на Борис Малеванов (ТУЕС’2015), които тъкмо издадоха дебютния си албум, представиха своя акустична сесия за ТУЕС-арите.

Спас Спасов (ТУЕС’2007) беше човекът, който модерира цялото тържество с много хумор и добро настроение.

TUES Reunion 2017 нямаше да се случи без помощта на учениците-доброволци, които помагаха за организацията и провеждането на събитието. След няколко години ще поканим и тях като гости и завършили ТУЕС-ари.

Благодарим за съдействието и подкрепата и на всички служители в ТУЕС, които помогнаха за провеждането на събитието!

Още снимки от събитието можете да видите в галерията във Фейсбук.

Коментари