На гости в TBS

Серията гостувания при наши партньори в инициативата TUES Inspirational Workshop продължават с пълна сила.

На 19.05.2023 се проведе поредния уоркшоп в инициативата #TUESInspirationTalks


Темата – „Личностно себепознание и развитие на база Personality Profile – водещи силни качества, умения, мотиватори според индивидуалните характеристики.“
16-те типа личности: защото познаването им е важно, тъй като има 16 типа личности, които хората проявяват и които чрез нашето взаимодействие създават социалната динамика на света, в който живеем. Включваме се във всякакви взаимоотношения в нашето ежедневие: от взаимодействие с членове на семейството и колеги и от това, че сме около нашите добри приятели и случайни социални познати, до обмена, който имаме с перфектни непознати.


Къде се проведе уоркшопа? – В офиса на TBS с лектор: Ваня Ламбева.


Както самата Ваня отбеляза, TBS е фирма, която таи голяма симпатия и добронамереност към ТУЕС и неговите възпитаници. Факт в подкрепа на това са и 40-те туесара, които работят в компанията. Освен информация за дейността и насочеността на Телелинк Бизнес Сървисес, силно бяха засегнати подбора на служители, базиран на техните личностни качества, групирането им в екипи и намирането на най-добрия начин за ефективна работа, съобразена с личността.

Впечатляващо! Развитата им система за профилиране позволява максимално бърза адаптация на човека в компанията и развитие, както на професионалните, така и на личностните качества.

След работилницата за личностни умения и получената обратна връкза, учениците бяха поканени на вкусна пица и неформални разговори, с което се запечата прекрасното изживяване от това гостуване.

Благодарим Ви, Телелинк Бизнес Сървисис за подкрепата, отношението и вярата в ТУЕС и ТУЕС общността!

Ако ви харесва това, което правим остава отворена възможността да ни подпомагате текущо (вижте секция „Подкрепи ни“).
Всяка помощ означава допълнителен ресурс за нас и възможност за нов проект в полза на ТУЕС и ТУЕС общността.

Благодарим ви от ❤️

ТУЕС е сила!

Коментари