TUES Inspirational Talks – епизод 2 за учебната 2022/2023 г.

Здравейте, приятели на АЗТУЕС!
На 05.04.2023 година проведохме втори епизод за учебната 2022/2023г. от серията TUES Inspiration Talks, на тема „Финансова грамотност“.


Изказваме голяма благодарност на г-н Валентин Деведжиев, Директор на SmartLab Bulgaria, за съдействието по установяване на контакт с лектора на обучението г-н Стойне Василев, СFЅА, СІА cepтифициpaн финaнcoв ĸoyч, пpoфecиoнaлeн тpeйнъp и coбcтвeниĸ нa нaй-пoпyляpния caйт зa coбcтвeн бизнec и лични финaнcи в Бългapия – ЅmаrtМоnеу.bg, ĸaĸтo и пpeдceдaтeл нa Упpaвитeлния cъвeт нa Бългapcĸa acoциaция нa личнитe финaнcoви ĸoнcyлтaнти (БAЛФK).


Лекцията протече повече от успешно. 46 ученика взеха участие и успяха да чуят безценна информация, съвети и методи за управление на своите финанси.

Г-н Василев показа защо е един от най-успешните финансови съветници – той говори за приходите, разходите, спестяванията, инвестициите и др.

След края на неговата лекция въпросите от учениците заваляха и се получи една страхотна дискусия, завършила с нови познания за личните финанси и по-добро разбиране за това, как да ги управляваме.

Благодарим на всички замесени във епизод на #TUESinspirationTalks.

Припомняме, че Inspirational Talks & Workshops е серия от извънкласни занимания, чиято цел е да запознае туесарите с вдъхновяващи екпсерти от различни сфери на ИТ сектора и бизнес средите.

Ако ви харесва това, което правим остава отворена възможността да ни подпомагате текущо (вижте секция „Подкрепи ни“).
Всяка помощ означава допълнителен ресурс за нас и възможност за нов проект в полза на ТУЕС и ТУЕС общността.

Благодарим ви от ❤️

ТУЕС е сила!

Коментари