На гости в DevriX

Епизод 5 за учебната 2022/2023 от ТУЕС Inspirational Talks & Workshops бе проведен 09.05.2023г.
Ученици от ТУЕС посетиха офиса на Деврикс и се срещнаха с Марио Пешев(ТУЕС‘2008). Каквото и да кажем за Марио ще е малко! Огоромно вдъхновение е за всички, които са имали възможността да присъстват на негови лекции и срещи.

Освен информация за дейността и философията на компанията, учениците имаха удоволствието да усетят гостоприемството и добронамереността на екипът на DevriX!

Акцентите: личната история на двама туесари, съвети за първи стъпки в кариерата, дискусия по важни за учениците теми. Интересът от страна на учениците към споделената информация бе изклюително висок, много въпроси и много научено.

Най-приятното от това гостуване се случи след официалната част, когато нито един ученик на побърза да си тръгне, а напротив – всички те останаха доста време след официалния край на срещата, дълго разговаряха с екипа на Деврикс и задаваха въпроси след въпроси.

DevriX е дългогодишен партньор на АЗТУЕС, подкрепя дейностите на асоциацията и подпомага развитието на учениците по един наистина уникален начин. Сърдечно благодарим на целия екип на компанията за отделеното време,демонстрираното уважение, търпение и най-вече за потвърдената подкрепа към инициативите, свързани с училище ТУЕС!
Истинско удоволствие е за нас да се познаваме, да работим заедно и да подкрепяме туесарите. Благодарим Ви, Деврикс!

За инициативата: Inspirational Talks & Workshops е серия от извънкласни занимания, която е организирана от Асоциация на Завършилите ТУЕС, чиято цел е да запознае туесарите с вдъхновяващи екпсерти от различни сфери на ИТ сектора и бизнес средите.

Ако ви харесва това, което правим остава отворена възможността да ни подпомагате текущо (вижте секция „Подкрепи ни“).
Всяка помощ означава допълнителен ресурс за нас и възможност за нов проект в полза на ТУЕС и ТУЕС общността.

Благодарим ви от ❤️

ТУЕС е сила!

Коментари