TUES Inspirational Talks – епизод 3 за учебната 2022/2023 г.

На 6-ти април 2023 проведохме епизод 3 за учебната 2022/2023 г на TUES Inspirational Talks!

Припомняме, че Inspirational Talks & Workshops е серия от извънкласни занимания, чиято цел е да запознае туесарите с вдъхновяващи екпсерти от различни сфери на ИТ сектора и бизнес средите.

Кариерно ориентиране и развитие с лектор Боян Шейтанов! Изборите, които правим и как те се отразяват на живота ни, дори години след като сме ги направили. Така можем да обобщим прекрасната среща -лекция!

Чрез един от най-добрите методи, а именно чрез личен пример, Боян Шейтанов поднесе на учениците от ТУЕС много полезна информация за избора какво да учиш, как да се ориентираш на пазара, за надграждането на умения, придобиването на нови такива и рисковете, които трябва да предприеме човек.

Със страхотен подход и интересни примери, г-н Шейтанов подчерта, как в неговия личен път, направени избори още в гимназията са се оказали полезни и ползотворни години след това.

Посочи и голямата важност на общността, която е срещнал в университета и как тя му е позволила да се развива в избраната от него дейност на работа.

Като един опитен лектор, разбира се бе планирал и време за въпроси и отговори с учениците, като обърна внимание на всеки един от тях, който прояви по-задълбочен интерес.

Използваме възможността да благодарим на Боян Шейтанов за поредния отклик на наша покана за лекционно участие! Беше много повече от лекция – беше прекрасна беседа с чудесно съдържание и полезни изводи.

Благодарим на всички замесени в трети епизод на #TUESinspirationTalks.

Вдъхновихме ли ви?

Подкрепете ни!

Направи дарение, разбери как оттук.

Благодарим ви от ❤️

ТУЕС е сила!

Коментари