Поканете ученици от 11. клас на практика в своята компания!

Независимо от COVID-19 сътресенията, учебната година в ТУЕС върви към своя край и отново настъпи моментът за учениците от 11. клас да изберат компании, в които да проведат своята задължителна двуседмична производствена практика. Както знаете от 1 до 15 юли учениците от специалности „Системно програмиране“ и „Компютърни мрежи“ прекарват две седмици в работни условия под ръководството на професионалисти от бранша, като тази година във връзка със заплахата от COVID-19 практиките ще се организират в частично или изцяло дистанционен формат. Отново ще имате възможност да поканите на практика и ученици, които се обучават към ТУЕС по Националната програма „Обучение за ИТ кариера“, специалност „Приложно програмиране“.

Ако имате желание да вземете единадесетокласници на лятна практика в своята компания, може да заявите интерес до 05.06.2020 г.

За участие в програмата:

  • – Прегледайте детайлите в кратката брошура (или я препратете с този имейл на HR отдела в своята компания)
  • – Попълнете регистрационната форма до 05.06.2020 г.
  • – Изпратете представител на онлайн среща с учениците от 11. клас за кратко представяне на компанията и програмата на практиката (12 юни за Компютърни мрежи и 13 юни за Системно и Приложно програмиране)
  • – Административно практиката се урежда чрез стандартен договор с ТУЕС, като не е необходимо установяването на трудови или други правоотношения с учениците
  • – Участието в програмата е напълно безплатно за компаниите и за учениците
  • – Запознайте се с още детайли в списъка с Често задавани въпроси

Ако имате въпроси, пишете ни!

Коментари