#PartnersMeetUp

Стартирахме август с новата ни рубрика PartnersMeetUp!
В следващите седмици ще ви срещнем с организациите, които подкрепят АЗТУЕС, а по този начин ние подпомагаме ТУЕС.
Днес в #PartnersMeetUp сме с Ocado Technology .

С над 500 патента, Ocado Technology е една от най-силно иновиращите технологични компании в света. Трансформираме сектора с търговия на хранителни стоки на дребно, превръщайки го във високотехнологичен бизнес. Преди да навлезем в сферата, никой не очаква роботи да комплектоват продуктите от пазарския му списък в торбички, а поръчката му да бъде доставена от автономни автомобили. Днес едното е реалност, а другото – в процес на създаване.

Защо е важно за Вас да подкрепяте ученическите инициативи на ТУЕС?

В Ocado Technology съществува силна ТУЕС общност, а всички останали мечтаят да са учили там ;)) С подкрепата си към ТУЕС се надяваме, че допринасяме тази  общност да продължава да съществува.

Какви са впечатленията Ви от двете емблематични за ТУЕС събития, организирани от ученици за ученици – Hack TUES и TUES FEST?

  • Вдъхновяващи технологични проекти
  • Творчески дух
  • Осезаемо задружна общност
  • Безупречна събитийна организация

Каква е ползата за Вашата компания от инвестицията в развитиетoо и подкрепата на учениците?

Технологичната сфера е ядро на българската икномика. Глобалните компании като Ocado Technology, които имат развойни центрове у нас, са огледало на високото ниво на професионализъм на хората в сектора. В Ocado можете да срещнете софтуерни инженери, инженери, фокусирани в областите роботика, машинно обучение, наука за данни, UX дизайнери, продуктови мениджъри и лидери с визия.

ТУЕС има дълга и горда история на училището, даващо основите на хора, които постигат страхотни успехи и в България, и по света. Подкрепяме общността на ТУЕС, за да може тази история да продължи напред в годините и да се надгражда.

Какво е Вашето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС?

Съхранете страстта към технологиите и стремежа към развитието на себе си и света около вас!

Вдъхновихме ли ви?

Междувременно, ако искате да подкрепите АЗТУЕС като корпоративен спонсор, или пък сте индивидуален дарител, или искате да се включите като преподавател, молим ви свържете се с нас: [email protected]

Синьо да ви е лятото, ние продължаваме да работим с мисъл и смисъл за ТУЕС <3

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Благодарим ви ❤️

Коментари