#PartnersMeetUp

В рубриката #PartnersMeetUp, ви срещаме с организациите, които подкрепят АЗТУЕС, а по този начин ние подпомагаме ТУЕС.
Днес в рубриката #PartnersMeetUp сме с M2M Services.

Здравейте, М2М подкрепя АЗТУЕС и ТУЕС. Моля, разкажете ни малко повече за компанията и нейното създаване!

M2M Services е създадена през 2008 година в София с визия за първата българска компания, която да се превърне в световен лидер за създаването на решения за „умен дом“.

Развитието на M2M Services е динамично – от създаването си досега успяваме да се адаптираме като се позиционираме в конкретна ниша, като разработваме и произвеждаме комуникационни решения за сигнално-охранителна техника.

В резултат на това продуктите на компанията ни са внедрени вече в над 40 държави на 5 континента.

Какви са впечатленията Ви от двете емблематични за ТУЕС събития, организирани от ученици за ученици – Hack TUES и TUES FEST?

Hack TUES и TUES FEST са едни от любимите ни събития, които очакваме с нетърпение всяка година!

С искрено вълнение се включваме в журирането и презентациите на ученическите проекти, които демонстрират все по-високо ниво на професионализъм и отдаденост. С ежегодната си специална награда целим да насърчим желанието на учениците да излязат от зоната си на комфорт, използвайки разнообразни технологии при реализацията на проектите си.

Каква е ползата за Вашата компания от инвестицията в развитието и подкрепата на учениците?


В M2M Services организираме ежегодни летни стажантски програми, чрез които даваме възможност на учениците от ТУЕС да влязат в реална работна среда, като демострират на практика наученото до момента в училище. Така те имат възможност да открият най-подходящата сфера за тях още в най-ранен етап, за да се фокусират и усъвършенстват в нея. За нас най-важно е да им помогнем да намерят път за професионално развитие, в който се чувстват ентусиазирани, полезни и удовлетворени!

Какво е Вашето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС?

Завършвайки училище, всички туесари вече имат необходимата подготовка да се развиват в областта, която са избрали. Възможностите са неограничени и единствено от самите тях зависи да се възползват на максимум!

Вдъхновихме ли ви?

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Междувременно, ако искате да подкрепите АЗТУЕС като корпоративен спонсор, или пък сте индивидуален дарител, или искате да се включите като преподавател, молим ви свържете се с нас: [email protected]

До нови туесарски срещи!

Благодарим ви ❤️

Коментари