#PartnersMeetUp

Стартирахме август с новата ни рубрика PartnersMeetUp!
В нея ви срещаме с организациите, които подкрепят АЗТУЕС, а по този начин ние подпомагаме ТУЕС.
Днес в #PartnersMeetUp сме с WMware.

WM Ware подкрепя АЗТУЕС и ТУЕС от много отдавна и все пак разкажете ни малко повече за компанията и нейното създаване.

VMware е в България вече 12-13 години като центъра в София е стратегически за компанията и единствения в ЕМЕА региона фокусиран основно върху разработка на софтуер. От България се разработват и развиват някои от най-успешните и разпознаваеми продукти на компанията, като непрекъснато растем и се развиваме. Компанията инвестира изключително много в развиването на младите таланти като имаме изключително много инициативи в тази посока : академия за студенти по софтуерно инженерство, менторски програми , стипендии, стажантска програма.

Защо е важно за Вас да подкрепяте ученическите инициативи на ТУЕС?

В продължение на по-горното – ние вярваме в развиването и подкрепата на младите таланти като бихме искали да им покажем, че има много добри възможности за развитие в международни компании в България не само в чужбина.

Какви са впечатленията Ви от двете емблематични за ТУЕС събития, организирани от ученици за ученици – Hack TUES и TUES FEST?

Отлични впечатления – перфектна организация и на двете събития и невероятно оригинални идеи от учениците. За нас е удоволствие да участваме като ментори и членове на журито и да имаме възможност да наблюдаваме развитието на следващите поколения ИТ специалисти.

Каква е ползата за Вашата компания от инвестицията в развитието и подкрепата на учениците?

Както посочих и по-горе – вярваме силно в подкрепата, развиването и менторирането на младите таланти и силно се надяваме да останат и да се развиват професионално в България.

Кои са ползите от партньорството Ви с АЗТУЕС, които бихте откроили?

Директния контакт с учениците и възможността да помогнем за тяхното професионално развитие.

Какво е Вашето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС ?

Нека да бъдат винаги горди с училището, което са завършили и никога не губят силния ентусиазъм и любов към ИТ професията 😊

Междувременно, ако искате да подкрепите АЗТУЕС като корпоративен спонсор, или пък сте индивидуален дарител, или искате да се включите като преподавател, молим ви свържете се с нас: [email protected]

Вдъхновихме ли ви?

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Благодарим ви ❤️

Коментари