#PartnersMeetUp

Стартирахме август с рубриката ни PartnersMeetUp!
Срещнеме ви с организациите, които подкрепят АЗТУЕС, а по този начин ние подпомагаме ТУЕС. Днес ви срещаме с Telebid Pro.

Telebid Pro подкрепя АЗТУЕС и ТУЕС. Моля, разкажете ни малко повече за компанията и нейното създаване!

Телебид Про е софтуерна продуктово-ориентирана компания с фокус върху разработката на специализирани бизнес системи и софтуер. Мисията ни е насочена към добавяне на стойност към бизнес целите на клиентите ни чрез консултиране, проектиране, разработване, интегриране и внедряване на нови технологични решения.

Имаме огромен брой активни системи, работещи на 15 езика в 20 държави на 5 континента. Сред тях са мащабни проекти за едни от най-големите компании във финансовия сектор.

Ключово за дейността ни е поддържането на висококвалифициран и сплотен екип. Гордеем се с нашата екипна култура, която насърчава отворената комуникация и обмяната на мнение между колегите.

Защо е важно за Вас да подкрепяте ученическите инициативи на ТУЕС?

Сред основните приоритети на Телебид Про са инвестициите и подкрепата на образованието и кариерното развитие на младите хора в IT сектора. Поради тази причина фирмата подпомага различни състезания, олимпиади и други инициативи за ученици и студенти.

Вярваме, че подкрепата на събитията, организирани от ТУЕС, е един от начините да подадем ръка на учениците и да им помогнем по-бързо да натрупат нови знания и умения и по този начин те да разгърнат своя потенциал.

Каква е ползата за Вашата компания от инвестицията в развитието и подкрепата на учениците? 

Партньорството на Телебид Про с ТУЕС продължава от много години.


Голяма част от нашия екип са кадри, които са завършили ТУЕС и с които заедно сме преминали през различните етапи и възможности за кариерно развитие, които Телебид Про предоставя. Днес те са висококвалифицирани специалисти, на които фирмата разчита.

Има много будни ученици, които използват още летните практики в 11 клас, за да трупат знания и след това се включват в нашата програма за подготовка за стаж и работа.

Кои са ползите от партньорството Ви с АЗТУЕС, които бихте откроили?

Работим успешно с екипа на АЗТУЕС от години. Сработили сме се, което улеснява организацията и комуникацията при включването ни в различните събития на ТУЕС.

Какво е Вашето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС?

Следвайте целите си и не губете любопитството си! Не спирайте да мечтаете!
Вратите на Телебид Про са винаги отворени за вас и винаги сме готови да подадем ръка и да помогнем да се изградите и развиете като професионалисти, и заедно като част от екипа ни да посрещаме новите предизвикателства.

Вдъхновихме ли ви?

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Благодарим ви ❤️

Коментари