#PartnersMeetUp

Тази седмица в #PartnersMeetUp ви срещаме с TBS.

TBS   подкрепя АЗТУЕС и ТУЕС. Моля, разкажете ни малко повече за компанията и нейното създаване! 

Telelink Business Services е една от малкото изцяло български технологични компании, проектирала холистичен подход към дигиталната трансформация и решаването на сложни проблеми чрез IT. TBS е комплексен доставчик на ИТ решения в областта на мрежи и центрове за данни, офис производителност и информационна сигурност с 200+ клиента в България, Западните Балкани и мултинационални компании и 50+ партньора като Cisco, VM Ware, Microsoft и др.  

Защо е важно за Вас да подкрепяте ученическите инициативи на ТУЕС? 

Приоритетно за TBS като компания е да подобрява средата, в която живеем. Това се случва чрез всякакви активности, свързани с образование, развитие и обучение на млади хора. За компанията е важно да подкрепя инициативите на ТУЕС, защото по този начин помагаме адекватно за развитието на децата, подкрепяме възможността за изява,  усъвършенстването на работата в екип, както и развитието на умения, полезни за тяхното бъдеще. Радваме се, че с всяка изминала година инициативите на училището стават все по- мащабни и предизвикват все по-голям интерес. 

Какви са впечатленията Ви от двете емблематични за ТУЕС събития, организирани от ученици за ученици – Hack TUES и TUES FEST? 

Впечатлението ни е, че учениците от ТУЕС са изключително проактивни, креативни и интелигентни млади хора. Радваме се да видим толкова много ученици готови да мислят и се развиват извън обособената рамка.  

Каква е ползата за Вашата компания от инвестицията в развитието и подкрепата на учениците? 

Освен, че подобряваме средата им за развитие, което е и нашият главен фокус се радваме и на факта, че една част от тях намират своя кариерен път в нашата компанията. Има представители на училището, които вече работят в различни отдели в TBS като споделят нашите ценности и разбирания.  

Кои са ползите от партньорството Ви с АЗТУЕС, които бихте откроили? 

За нас е важно, че активно участваме в дейността на най-доброто ИТ училище в страната. Това е част от целите на компанията. По този начин ние имаме възможността да се презентираме пред следващото поколение ИТ специалисти. За нас е от изключително значение да създадем правилен профил на TBS като представяме нашата основна дейност, нашите идеи както и как се грижим за цялостното развитие на обществото. Подпомагаме и обогатяваме успешния образователен модел на училището. 

Какво е Вашето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС ? 

Вашият талант комбиниран с желанието за знания е перфектната комбинация за едно вълнуващо и успешно бъдеще. Искрено се надяваме, че TBS ще бъде част от него.  

Вдъхновихме ли ви?

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Благодарим ви ❤️

Коментари