#PartnersMeetUp

Лятото вече е тук, а ние стартираме август с новата ни рубрика PartnersMeetUp!
В следващите седмици ще ви срещнем с организациите, които подкрепят АЗТУЕС, а по този начин ние подпомагаме ТУЕС.
Днес в #PartnersMeetUp сме с Devrix .

DevriX подкрепя АЗТУЕС и ТУЕС. Моля, разкажете ни малко повече за компанията и нейното създаване.

DevriX е създадена през 2010г. от Марио Пешев, който също е кадър на ТУЕС. През годините неспирно растем и разширяваме обхвата на услугите си.

DevriX е сред топ 20 WordPress development агенции в света, с над 10 WordPress core contributors, подпомагащи развитието на платформата, стотици разработени плъгини, 9 SaaS продукта и редица реализирани проекти с клиенти и служители от 5 различни континента.

Ние сме, на първо място, правилните хора, на които да се доверите за цялостната техническа поддръжка и развитие на WordPress уейбсайта ви. Помагаме на бизнеси да разрешават проблемите, пред които се изправят, предлагаме им варианти за развитие и цялостна стратегия как да отнесат бизнеса си на следващото ниво. Увеличаваме трафика на уебсайта, спазваме добрите принципи в SEO-то и оптимизираме всички налични услуги на нашите клиенти, включително като създаваме възможност за добавяне на нови такива.

Защо е важно за Вас да подкрепяте ученическите инициативи на ТУЕС?

Ние смятаме, че утре започва от днес, затова и винаги сме подкрепяли инициативите на ТУЕС. За разлика от много други компании, ние не се страхуваме да подадем ръка на учениците, защото те са бъдещето. Сред тях има изключително будни, креативни и мотивирани млади хора, които единствено имат нужда от малко напътствие и помощ, за да отключат пълния си потенциал.

Какви са впечатленията Ви от двете емблематични за ТУЕС събития, организирани от ученици за ученици – Hack TUES и TUES FEST?

Винаги участваме активно в събитията на ТУЕС. Впечатлени сме от броя на участниците, които се включиха тази година в HackTUES и TUES Fest и от това, че за кратко време учениците (от 8-ми до 12-ти клас) съумяват да направят проекти на много високо ниво и да ги презентират като истински професионалисти.

С радост за пореден път поощрихме няколко отбора със специални награди. Цялостната координация и комуникация с организационния екип на събитията бе удоволствие за нас.

Каква е ползата за Вашата компания от инвестицията в развитието и подкрепата на учениците?


Взаимната ни работа с ТУЕС и осъществените съвместни проекти са носили и продължават да носят изключителни плюсове за DevriX. Както споменахме, нашият CEO Марио Пешев е учил в ТУЕС, а също така доста от нашите служители, които са с компанията от над 5 години, са кадри на ТУЕС, които впоследствие са продължавали и продължават кариерното си развитие при нас. За да имаме полза от учениците, трябва първо да инвестираме в тяхното развитие и да повярваме в тях. От досегашния си опит сме се убедили, че това е правилният подход и смятаме да продължаваме с него и занапред. Само преди няколко седмици приютихме осем невероятни стажанти, единадесетокласници от ТУЕС, които отново затвърдиха мнението ни, че има изключително талантливи млади хора в България.

Кои са ползите от партньорството Ви с АЗТУЕС, които бихте откроили?

Изградената партньорска мрежа е изключително ползотворна в много направления. Споделяне на бизнес опит и обсъждане на идеи, експертиза относно подход към различни технически и бизнес реализации, откриване на възможности за партньорства… партньорството ни с АЗТУЕС е наистина плодотворно.

Какво е Вашето послание към туесарите /настоящи ученици и завършили ТУЕС?

Вярвайте в себе си! Вие сте умни, талантливи и напълно подготвени да постигнете всичко, което искате. Винаги сте добре дошли в DevriX, сред нас винаги има част от вас и сме готови да ви помогнем с каквото можем.

Вдъхновихме ли ви?

Междувременно, ако искате да подкрепите АЗТУЕС като корпоративен спонсор, или пък сте индивидуален дарител, или искате да се включите като преподавател, молим ви свържете се с нас: [email protected]

Синьо да ви е лятото, ние продължаваме да работим с мисъл и смисъл за ТУЕС <3

До нови туесарски срещи!

Ако ви харесва това, което правим, може да подкрепите АЗТУЕС чрез дарение –  разберете как оттук.

Благодарим ви ❤️


Коментари