Фондация Bcause – включи АЗТУЕС в „Щедрия Вторник“

„Щедрият вторник” е глобално движение, създадено, за да върне сърцата ни на мястото им, след като сме ги “похарчили” около Черния петък. Фондация BCause, работеща за развитие на дарителството и социалните инвестиции и официален партньор за България на движението #GivingTuesday. 

Ще си позволим да ги цитираме: „Всяко напомняне, че най-ценните неща не се купуват, е много важно, за да не загубим посоката. Това ще направим и на 29 ноември – ще си припомним кои са истински ценните неща за нас и призоваваме всички да дарят за кауза, която им е на сърце.”  В сайта на инициативата можете да научите повече за нея, а на Платформата.бг и в сайта на Единен дарителски номер (DMS 17 777) е пълно с каузи, които можете да подкрепите.

Ще се радваме ако подкрепите и нашата кауза, а тя е предвидима…Каузате ни е ТУЕС, а участието ни в #щедриятвторник е свързано с двора на любимото училище.

Споделяме с вас нашият проект #Дворчето

90 % от нашата работа е свързана с младежите на ТУЕС и знаем, че имат необходимост от място, в което да се събират, да спортуват и да общуват, защото спортът е здраве, а в #ДВОРЧЕТО могат да се случват само хубави неща.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ, ЗА ДА МОЖЕМ ЗАЕДНО С ВАШАТА ПОМОЩ ДА НАПАВИМ #ДВОРЧЕТО В ТУЕС КРЕАТИВНО И ЛЮБИМО МЯСТО.
Учим младежите, че небето не е лимит, в този дух и ние мечтаем с ваша помощ да направим:
1. Външна сцена за събития и театър – за да може събитията, организирани от ученици за ученици да имат сцена, както и театралният клуб да има къде да представя постановките си.
2. Мултифункционално игрище за футбол, волейбол и баскетбол – за да има място, в което учениците да спортуват.
3. Да обособим тенис маса, за да може да се практикува и този спорт в #ДВОРЧЕТО;
4. Маси и пейки, на които да се организират турнирите по шах и да служат за място за отдих.

Ще се радваме, ако споделите този проект и подкрепите АЗТУЕС в #щедриятвторник : https://www.platformata.bg/bg/kauzi/1853:6763-2022-11-18-08-08-38/details/campaign.html?fbclid=IwAR0NWbtVGEMISUmDnnkDV0juIlIV0BxxunTWVN_ti_n4oDG5y7s0xzTsSo8

Вдъхновихме ли ви? ❤️

Коментари