Gaming индустрията характеристики на екипите програмисти

#TUESInspirationTalks през май, завърши с посещение и лекция на тема: Gaming индустрията характеристики на екипите програмисти, които работят в Ubisoft“.

Още с първите си крачки в офиса на UbisoftСофия учениците усетиха, че това посещение ще бъде различно.

То беше разделено на няколко части, като първо се разходиха из офиса и научиха какво е необходимо за създаването на една игра.

След това Венелин Димитров, Александър Ангелов и Росен Янков изнесоха лекция, която запозна учениците с различните видове програмисти в сферата на разработката на игри и за какво отговорят те. Освен това, те разказаха за процесът на създаване на една игра, стадиите, през които тя преминава, преди да бъде публикувана, и трудностите, с които се сблъскват. Последва обяд с вкусна пица и разговори с други членове на фирмата, които разказаха повече за своя опит и споделиха ценни съвети.

Последната част от посещението беше под формата на „Quiz“ – изпълнен както с въпроси за известни игри, така и с технически, които тестваха познанията им по програмиране и креативно мислене. А отговорилите правилно получиха подаръци в тематика на най-известната им игра!

Благодарим Ви, Юбисофт София, за възможността учениците ни да бъдат вдъхновени и да получат ценни знания и опит!

Ако ви харесва това, което правим остава отворена възможността да ни подпомагате текущо (вижте секция „Подкрепи ни“).
Всяка помощ означава допълнителен ресурс за нас и възможност за нов проект в полза на ТУЕС и ТУЕС общността.

Благодарим ви от ❤️

ТУЕС е сила!

Коментари