Elsys Student Accelerator Program

В световната седмица на предприемачеството, дойде време да обявим старта на първата акселераторкса програма, която ние от АЗТУЕС стартираме за учениците от ТУЕС към ТУ – София.


„Световната седмица на предприемачеството“ е международна кампания, която има за цел да подпомогне младите хора да развият предприемаческо мислене и поведение, да насърчи предприемачеството и да подобри образованието на децата и младежите.

Цел и задачи

Основната цел на акселераторската програма е да подкрепи младите предприемачи в развитието и реализацията на техните идеи.

Задачите на акселераторската програма включват:

  1. Обучение и консултации
  2. Менторство:
  3. Финансиране

Официален старт на първата акселераторска програма в Технологично училище Електронни Системи към ТУ – София ще дадем на 24.11. 2023 година в София Тех Парк.

Предстоят ни няколко вълнуващи месеци, в които участници, лектори – завършили ТУЕС, приятели на АЗТУЕС И ТУЕС и ментори ще работим за развитие на идеите и предприемаческото мислене у нашите ученици.

Специални благодарности на DXC за подкрепата за тази програма.

Ако и вие искате да подпомогнете тази програма като лектор, може да се регистрирате тук :https://forms.gle/H7uww6fadRcNvm477

Ако имате желанието и времето да подкрепите ученическите екипи като ментори, молим ви да се регистрирате тук: https://forms.gle/udarGVi2CBYhQ1rh6

Вдъхновихме ли ви?

Подкрепете ни!

Направи дарение, разбери как оттук.

Коментари