Дипломни ръководители – среща с 12. клас

Вече за седма поредна година АЗТУЕС подкрепя ТУЕС в намирането на дипломни ръководители за учениците от 12. клас. Радваме се да споделим, че интересът към нашите ученици продължава да расте. В рамките на седмица получихме 35 регистрации с предложения за над 70 дипломни работи. 

Благодарим на алумните, както и на ИТ компаниите и организациите, които се включиха в кампанията тази година! Това са BeMe.ai, bet365, Chaos, Code Runners, Computer 2000 Bulgaria, Digital Lights, Държавна Агенция Електронно Управление, GTT Communications, Haemimont AD, IBM Bulgaria, Lightside Instruments AS, M2M Services, Robert Bosch, ROIABLE, Ocado Technology, SAP Labs Bulgaria, SmartCom-Bulgaria & SmartLab Bulgaria, Student Computer Art Society, Секпайп, Стам Софт, TelebidPro, Telelink Business Services, Tumba Solutions & VMware.

Учениците вече успяха да се запознаят с част от кандидат-ръководителите в рамките на традиционните срещи, които организираме между ръководителите и 12. клас. Срещите се проведоха онлайн през Zoom в рамките на 3 дни – на 27 октомври с учениците от специалност “Компютърни мрежи” и на 28-29 октомври за учениците от “Системно програмиране”. Представиха се 25 кандидат-ръководители, които успяха също да поговорят и по-персонално с учениците по време на интерактивната част от срещите – младежите бяха разделени на по-малки групи имаха по 5 минути с всеки ръководител, в рамките на които да могат да зададат своите въпроси.

A ето какво споделиха учениците, че са си взели от срещите. Пожелаваме успех на бъдещите дипломанти и техните ръководители!

Коментари