Launch IT Up – StartUP Weekend АЗТУЕС

Питали ли сте се, какво се случва със страхотните проекти родени по време на Hack TUES и TUES FEST? Могат ли тези проекти да се превърнат в бизнес? Предприемачите раждат ли се, или всеки може да стане предприемач?

Предстои първият  StartUP Weekend на ТУЕС, който  ще се проведе в дните 17 – 19 юни 2022 г. в София. Организатор е АЗТУЕС.

Формат:

В рамките на 54 часа отборите ще работят трескаво, за  да превърнат своите идеи в реалност по метода Lean LaunchPad, разработен от професора по предприемачество Стив Бланк и прилаган във водещи университети в САЩ. Методът е основата на предприемачеството, базирано на доказателства.

В последният ден на състезанието – неделя, сформираните екипи презентират бизнес идеята си пред жури от опитни предприемачи и инвеститори.

Как?

С креативност и работа по вашите проекти с цел достигане до минимално жизнеспособен продукт (MVP), в рамките на един уикенд. Също така със силен екип – екип, в който да разпределяте отговорности и задачи от дизайн през презентация до формирането на бизнес модел. Ако имате такъв екип, запишете се ТУК.

Какво?

Ще са нужни оригинални идеи, с които да впечатлите журито с предприемачески и презентационни умения и по този начин да спечелите на своя страна присъстващите инвеститори и опитни предприемачи.

По време на Launch IT Up – StartUP Weekend ТУЕС, участниците ще работят с ментори. Програмата е разнообразна  и включва лекции и срещи с предприемачи, работа по бизнес модел, начини за финансиране.

В края на третия ден журито ще излъчи победител, който ще получи финансиране за развитие на своя проект.

Не пропускате да се включите в това вълнуващо състезание. Регистрирайте се тук до 1.06.2022 година.

Очаквайте скоро повече информация за пълната програма на  Launch IT Up – StartUP Weekend АЗТУЕС

Вдъхновихме ли ви?

Подкрепете ни!

Направи дарение, разбери как оттук.

Коментари