Заповядайте в новия ни АЗТУЕС Discord сървър!

АЗТУЕС дискорд сървър

Радваме се да ви поканим да се включите в първия Discord сървър, създаден специално за членовете на АЗТУЕС на https://discord.aztues.bg. Целта на сървъра е да предостави на членовете на Асоциацията споделено онлайн пространство, в което:

  • – да могат да се свързват с други туесари и да обсъждат теми и въпроси, които ги вълнуват;
  • – да споделят възможности за работа или да търсят съмишленици за свои професионални начинания;
  • – да се уговарят лесно за срещи на по бира или други социални мероприятия;
  • – да имат бърза и лесна връзка с екипа и ръководството на АЗТУЕС.

Как да се включите?

За да получите достъп до сървъра е необходимо да сте член на АЗТУЕС. Ако все още не сте, можете да направите своята регистрация на https://aztues.bg/register/. Членството е безплатно и отворено за всички завършили и настоящи ученици и преподаватели от ТУЕС. 

Ако вече сте член на Асоциацията, можете да влезете в сървъра оттук: https://discord.aztues.bg. За да получите достъп до каналите в сървъра, ще трябва да извършите още няколко стъпки:

  1. 1. Да се съгласите с правилата на сървъра, след което ще получите лично съобщение от АЗТУЕС бот с указания, които трябва да следвате.
  2. 2. Ще трябва да въведете мейл адреса, с който сте регистриран/а в платформата на АЗТУЕС (https://aztues.bg/), като при правилно въведен мейл адрес, ще получите имейл съобщение с линк за потвърждение.

Сървърът има канали на различни теми, които може да използвате, както и възможности за социални/професионални обяви. Ще се радваме да се включите и да споделите своите идеи за неговото развитие.

Идеята и създателите

Идеята за АЗТУЕС дискорд сървър се породи на последното Общо събрание на АЗТУЕС, където членовете обсъждаха желанието си да могат да се свързват лесно с други туесари и да споделят възможности за работа и съвместни инициативи. Тук е мястото да отправим специални благодарности към Павлин Николов (ТУЕС’2018) и Александър Стоичков (ТУЕС’2021), които отделиха време от лятната си почивка, за да ни помогнат да превърнем тази идея в реалност! 

Очакваме ви!

Пандемията ни попречи да се срещаме на живо през последните 2 години, но се надяваме да можем да ви съберем онлайн и да ви помогнем да се запознаете с още вдъхновяващи туесари и да откриете нови професионални възможности.

Очакваме ви на https://discord.aztues.bg!

Коментари