TUES Inspirational Talks: Началото на сезон 2024/2025 година с Ася Чакърова

С настъпването на учебната 2024/2025 година, TUES Inspirational Talks отново поставя на преден план вдъхновението и знанията. Първата ни среща за сезона е с Ася Чакърова – съосновател на Strength Squad и ръководител на клуб към Българската федерация по силов трибой. Нейната история за решителност, смелост и непрекъснато развитие ще бъде фокусът на събитието, което обещава да обогати познанията на всички присъстващи.

💫 Уоркшопа  ще се ще проведе на 24.10.2024 година, от 11 часа в зала 9205 на 9 учебен блок на ТУ- София!
Регистрирайте се тук 📍https://forms.gle/nWnN2oiHGPM5ZgKF8

Вдъхновяващи Лекции и Семинари: Защо са важни?

Нашата инициатива, Inspirational Talks, е създадена с цел да обогатява знанията и уменията на учениците в различни области, не само в сферата на информационните технологии. Този проект събира вдъхновяващи личности, които споделят своя опит и мотивация, предоставяйки практически съвети за личностно и професионално развитие. Това е и основната ни цел – да помогнем на младите хора да се развиват в различни сфери от живота, включително движение, хранене и управление на здравето.

Какво да очакваме от срещата с Ася Чакърова?

По време на срещата с Ася Чакърова, учениците ще имат възможността да се запознаят с ключови теми, които са важни както за физическото, така и за менталното развитие:

  1. Защо тренираме?
    • Как да намерим мотивация за тренировки
    • Насоки за правилното изграждане на тренировъчен режим
    • Как да следим прогреса си
    • Как да подобрим стойката си и да избегнем контузии
  2. Регулиране на теглото и хранителни навици
    • Митове за храненето и реални насоки за изграждане на здравословни хранителни навици
    • Необходимостта (или липсата на такава) от хранителни добавки
    • Как да следим здравните си показатели и да поддържаме балансирано тегло

Тези теми са от особено значение за учениците, които тепърва започват да се интересуват от здравословен начин на живот, като същевременно ще дадат възможност на по-напредналите да доразвият знанията си и да намерят нови стратегии за поддържане на физическо и ментално здраве.

TUES Inspirational Talks: Ключ към развитие в информационните технологии и извън тях

Въпреки че фокусът на TUES Inspirational Talks традиционно е върху информационните технологии, ние вярваме, че истинският успех идва от баланса между менталното и физическото здраве. Тази година събитията ще покриват по-широк кръг от теми, обхващайки както технологични тенденции, така и аспекти, свързани с личностното развитие. Очакваме с нетърпение следващите събития, които ще предложат нови възможности за учениците да обогатят знанията си и да се вдъхновят.

Как може да помогнете?

Ако сте впечатлени от това, което правим, можете да ни подкрепите чрез секцията „Подкрепи ни“.

Благодарим ви от сърце за подкрепата – ТУЕС е сила!

Поздрави,

АЗТУЕС екип

Коментари