Покана за участие в проект INVESTech – Революция в професионалното образование и обучение

ТУЕС към ТУ – София е част от международния проект INVESTech, който има за цел да направи революция в професионалното образование и обучение (ПОО) в Европа. Този амбициозен проект е насочен към създаването на мрежа от Центрове за професионално съвършенство (CoVE) в пет динамични европейски региона – Словакия, Гърция, Кипър, България и Литва.

Какво представлява CoVE?

Центровете за високи постижения в професионалното образование и обучение (CoVE) са уникална концепция, която обединява различни заинтересовани страни – образователни институции, бизнеси, правителствени агенции и неправителствени организации, за да предложи иновативни и висококачествени програми за обучение. Целта на CoVE е да подготви кадри с висока квалификация в отговор на реалните нужди на ИКТ индустрията, като предлага практическо обучение, съобразено с последните технологични тенденции.

Основни цели на CoVE:

  • Подготовка на квалифицирани кадри: Чрез адаптиране на учебните програми към нуждите на индустрията, CoVE ще осигури обучителни курсове, които подготвят студентите за реалната работна среда.
  • Сътрудничество с индустрията: Проектът ще работи ръка за ръка с водещи ИТ фирми, за да гарантира, че учебните програми отразяват най-новите изисквания на пазара на труда.
  • Иновации и устойчивост: Чрез насърчаване на иновации и устойчиви решения в ИКТ сектора, CoVE ще допринесе за изграждането на силна и конкурентоспособна екосистема.

Защо CoVE е важен за Вас?

Вашето участие в проекта INVESTech ще Ви предостави уникалната възможност да оформите бъдещето на професионалното образование в ИКТ сектора. Като партньори и представители на индустрията, ще можете да влияете пряко върху съдържанието на обучителните програми, като ги направите по-подходящи за нуждите на Вашия бизнес.

Вярваме, че заедно можем да изградим по-силна и конкурентоспособна ИКТ общност, в която добре обучените кадри ще са в центъра на успеха. Каним Ви да станете част от тази инициатива и да работим заедно за едно по-добро бъдеще.

Покана за сътрудничество

Надяваме се на Вашето активно участие и сътрудничество. За да можем да съобразим нашите програми с Вашите изисквания и бъдещи планове, моля да отделите време и да попълните следната анкета: Анкета за партньори.

За повече информация относно проекта INVESTech и как можете да участвате в него, следете нашия уебсайт и новините ни.

Коментари