Дарителската кампания за 2022 година бе повече от успешна!

Рекорден брой завършили се включиха в ежегодната дарителска кампания на АЗТУЕС. Като цяло, редовните дарители увеличиха сумата, а нови дарители се включиха за първи път. Изводът е, че общността вярва в нашата мисия.

До 15.01. 2022 година с ваша помощ събрахме 24 160 лева.

Това е рекорд в историята на АЗТУЕС. Благодарим на всички 76 индивидуални дарители, които доказаха за пореден път, че семейството на ТУЕС е силно и единно. Можем да разчитаме едни на други, даже  в тези времена на тежка икономическа криза.
Сърдечно благодарим на всеки един от вас за подкрепата и доверието.
С ваша помощ, не само достигнахме, но и задминахме целта на дарителската ни кампания за 2022!
Успяхме да:
– съберем 24 160 лв. от еднократни дарения за 2022 г.;
– отключим 32 000 корпоративна подкрепа от VMware Ocado Technology DevriX Telelink Business Services M2M Services Appolica

Благодарение на хора като вас, които виждат образованието като важна ценност за цялото общество, ние се развиваме и търсим най-ефективните начини да подкрепяме ТУЕС.

Какво предстои?

Продължаваме отговорно напред, вдъхновени от вашата подкрепа, като вече работим активно по целите ни за 2022.. Припомняме, че целево ще използваме парите за:
✔️IDEA HUB – 90 % от нашата работа е свързана с младежите на ТУЕС и знаем, че имат необходимост от място, където да създават своите проекти, да се събират, да провеждат клубовете по интереси – ние имаме малко офис пространство в сградата на ТУЕС и искаме да го превърнем в младежки Idea Hub, в който те да творят на воля, да се срещат, да обособят библиотеката за която толкова мечтаят.

✔️Лятна пре-акселераторска програма за ученици, в която да създават прототипи на своите идеи, да работят с ментори и да преминат през процеса на създаване на продукти/ услуги.

Остава отворена възможността да ни подпомагате текущо (вижте секция „Подкрепи ни“). Всяка помощ означава допълнителен ресурс за нас и възможност за нов проект в полза на ТУЕС и ТУЕС общността.
Благодарим ви от ❤️
ТУЕС е сила!
Бъдете здрави!

Коментари