ТУЕС търси дипломни ръководители за випуск 2019

С началото на новата учебна година дойде време отново да отправим традиционния призив за  доброволци, които биха подкрепили ТУЕС като ръководители на дипломни работи за Випуск 2019.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Какво представлява ангажиментът на дипломния ръководител можете да научите от следната брошура. В нея ще намерите подробности и информация за процеса, ролята ви в него, примерни теми, и не на последно място – ползите за вас.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Намирането на ръководители на дипломни работи за повече от 100 ученици всяка година не е лесна задача и затова се обръщаме към вас. Ако желаете да се ангажирате като ръководител на дипломна работа, моля, регистрирайте се в този формуляр до 1-ви октомври 2018г. Молим кандидатите да си резервират вечерта на 10-ти октомври (сряда), за да се включат в среща с 12-ти клас в София Тех Парк, на която ще могат да се представят, да разкажат за предложените от тях теми и да се запознаят с учениците.

Благодарим предварително на всички, които решат да споделят част от своите знания и опит с учениците от ТУЕС и да вдъхновят бъдещите ИКТ професионалисти – Випуск 2019.

Коментари