Сумата за онлайн системата на АЗТУЕС вече е събрана

За един месец АЗТУЕС успя да набере сумата от 4 100 лв. за финансиране на онлайн системата, която се използва от организацията. Предплащането на абонамента за две години дава възможност за спестяване на 30% от редовната цена (или 1 700 лв.).

В кампанията за финансиране се включиха над 50 човека, с чиято помощ събрахме общо 4 241 лева. Средното дарение възлиза на 81,58 лева, като диапазонът от индивидуални дарения достига до 500 лева на човек. Благодарим на всички участници в кампанията за вашата отзивчивост и съпричастност! Специални благодарности и на тези от вас, които ни развеселиха с дарения от 42 лева (отговорът за живота, вселената и всичко останало) и от 127 лева (2^8-1) – вие знаете кои сте :)!

Онлайн системата WildApricot е основен инструмент в работата на АЗТУЕС. Тя служи както за управление на директорията с членове, така и за представителен сайт на организацията. Тя е една от най-добрите “off-the-shelf” SaaS системи за управление на организации с членска маса, която ни позволява да се съсредоточим върху развитието на АЗТУЕС още от ден 1, без да губим ценно време!

Благодарим на всички, които ни подкрепиха!

Коментари