Стани ментор в Dojo @TUES!

CoderDojo България идва в ТУЕС с безплатна доброволческа работилница по програмиране! Dojo @TUES е насочено към деца между 5 и 7 клас, а менторите са предимно ученици от ТУЕС и членове на АЗТУЕС.  Пилотната работилница ще се проведе на 11ти март (събота) от 11:00 до 12:30 в 31 кабинет на ТУЕС.

С Dojo @TUES се надяваме не само да запалим интереса на децата към технологиите, но и да ги запознаем с ТУЕС и възможностите, които може да им предложи училището. За целта търсим доброволци, които искат да са ментори в Dojo @TUESАко проявявате интерес, моля попълнете регистрационната форма.  Вашата роля ще е да въведете 2-4 деца в света на програмирането чрез курсовете на code.org.
Идеята на CoderDojo работилниците е с помощта на ментори-доброволци, децата от най-ранна възраст да опознаят възможностите на технологиите и да развиват с удоволствие нови умения. Процесът на учене е непринуден, изключително забавен и съобразен с възрастта и нивото на децата. Вижте повече за CoderDojoменторството и атмосферата в CoderDojo клубовете.

Коментари