Станете дипломен ръководител на випуск 2018

С началото на новата учебна година дойде време отново да отправим призив за  доброволци, които биха подкрепили ТУЕС като ръководители на дипломни работи на Випуск 2018.

В ТУЕС вече започна процесът по определяне на теми и ръководители на дипломни работи на учениците от 12-ти клас. Както всеки от нас знае от личен опит, дипломната работа е кулминацията на 5-те години обучение в ТУЕС и отличава значително ТУЕС от всички други конкурентни училища. Ръководители на дипломни работи са най-често практици от ИКТ бранша, както и преподаватели от училището, не малко от които са завършили ТУЕС-ари.

Намирането на ръководители на дипломни работи за повече от 100 ученика всяка година не е лесна задача. При випуск 2018 предизвикателството е по-голямо, тъй като за първи път ще се дипломират две паралелки компютърни мрежи вместо една. В тази връзка отново се обръщаме към вас с покана да подкрепите ТУЕС, като се ангажирате да станете ръководител на дипломна работа на един или няколко ученика.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Препоръчваме ви да разгледате следната брошура. В нея ще намерите подробности за процеса, информация за ролята и ангажимента на ръководителите на дипломни работи, примерни теми, и не на последно място – ползите за вас.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ОЩЕ ДНЕС

Ако желаете да се ангажирате като ръководител на дипломна работа, моля, регистрирайте се в този формуляр до 8-ми октомври 2017г. Молим кандидатите да си резервират вечерта на 12-ти октомври (четвъртък), за да се включат в среща в ТУЕС с 12-ти клас, на която ще могат да се представят, да разкажат за предложените от тях теми и да се запознаят с учениците.

Благодарим предварително на всички, които решат да споделят част от своите знания и опит с учениците от ТУЕС и да вдъхновят бъдещите ИКТ професионалисти – Випуск 2018.

Коментари