Поканете ученици от ТУЕС на лятна практика

През м. юни учениците от 11 клас в специалностите „Системно програмиране“ и „Компютърни мрежи“ в ТУЕС трябва да изберат компания, в която да проведат лятната си практика. Сега имате възможност да поканите ТУЕС-ари на практика във вашата компания, като се регистрирате в тази форма до 2 юни 2017 г.

Всяка година от 1 до 14 юли 11-токласниците провеждат задължителна учебна практика, като прекарват две седмици в работни условия под ръководството на професионалисти от бранша. Много често практиката прераства в дипломни проекти, стажове и дори предложения за постоянна работа.

Компаниите, които искат да поканят ТУЕС-ари на практика, ще могат да се срещнат с учениците в седмицата 12-17 юни и да представят екипа си и задачите, с които ще ангажират стажантите. Учениците ще бъдат разпределени за лятна практика, според посочените от тях желания, учебния успех и броя предоставени места от фирмите.

Повече подробности ще намерите в тази кратка брошура.


Да вдъхновим нашите 11-токласници, като им помогнем да се докоснат до истинската работна среда и истинските проблеми, над които работим всеки ден!

Коментари