Да помогнем отново на Йордан Генчев

Миналата година ви споделихме за дарителската кампания за лечението на Йордан Генчев (ТУЕС’93) и благодарение на общите усилия на всички, необходимата сума е била събрана. Тази година Данчо отново има нужда от вашата подкрепа.

От 5 години Йордан Генчев (Б клас на випуск ’93 в ТУЕС) страда от вторично-прогресивна множествена склероза. В резултат на заболяването, той е с много намалени двигателни функции, придвижва се изключително трудно с помощни средства и не може да работи.

Болестта е прогресираща и традиционната медицина не предлага ефективно лечение. На този етап, решението за него е да спре или забави нейното развитие за възможно най-дълъг период. От всички изпробвани методи, най-ефективно е лечението на Данчо в Индия, където той прекара по няколко през последните три години. Препоръчително е да се проведе пореден курс, който започва в началото на 2017г.

За да не се прекъсва животоспасяващото лечение, са необходими 18 000 лв. за 3-месечно лечение, които са непосилни за семейството му. В тази сума се включва самолетен билет, престой и лечение.

Дарителска сметка в лева:

Титуляр: Йордан Валентинов Генчев

Банка: Райфайзенбанк АД

IBAN: BG51 RZBB 91551051244123

BIC: RZBBBGSF

Повече за заболяването можете да прочетете тук. Повече за клиниката в Индия ще намерите тук.

Заедно можем да помогнем на Данчо да замине отново за Индия и да подобри състоянието си.

Нека още веднъж в навечерието на Коледа покажем, че можем да бъдем по-добри и човечни и всеки от нас да отдели средства, според възможностите си, за да помогнем на Данчо да живее един по-нормален и по-пълноценен живот. 

Информацията е предоставена от Христина Дачева, ТУЕС’93.

Коментари