Да помогнем на Йордан Генчев

От 4 години Йордан Генчев (Б клас на випуск ’93 в ТУЕС) страда от вторично-прогресивна множествена склероза. В резултат на заболяването, той е с много намалени двигателни функции, придвижва се изключително трудно с помощни средства и не може да работи.

Болестта е прогресираща и традиционната медицина не предлага ефективно лечение. На този етап, решението за него е да спре или забави нейното развитие за възможно най-дълъг период. От всички изпробвани методи, най-ефективно е лечението на Данчо в Индия, където той прекара по два месеца и половина през последните две години. Препоръчително е да се проведе трети курс, който започва в началото на 2016г.

За да не се прекъсва животоспасяващото лечение, са необходими 14 000 лв., които са непосилни за семейството му. В тази сума се включва самолетен билет, престой и лечение.

За набирането на средствата е разкрита специална сметка:

Титуляр: Йордан Валентинов Генчев

Банка: Райфайзенбанк АД

IBAN: BG51 RZBB 91551051244123

BIC: RZBBBGSF

Повече за заболяването: http://www.protherapy.eu/rehabilitacia/48-kineziterapia-mnojestvena-skleroza-ms.html?showall=1

Повече за клиниката в Индия: https://www.facebook.com/ayushprana/videos/1021432297917036/?_rdr=p&theater

Заедно можем да помогнем на Данчо да замине отново за Индия и да подобри състоянието си.

Нека в навечерието на Коледа бъдем по-добри и човечни и всеки от нас да отдели средства, според възможностите си, за да помогнем на Данчо да живее един по-нормален и по-пълноценен живот. 

Информацията е предоставена от Христина Дачева, ТУЕС’93.

Коментари