Випуск 2004 е най-активният випуск в АЗТУЕС за 2015 г.

В края на декември 2015 г. приключиха две важни инициатива на АЗТУЕС –  Предивзикателство за випуските на ТУЕС за набиране на нови членове и Кампания за финансиране на онлайн системата на асоциацията.

Резултатите недвусмислено показват, че най-активният випуск за миналата година е випуск 2004 с две първи и две втори места в класацията, която направихме! Поздравления за силното представяне и за чудесния пример!

Носител на титлата Посланик на АЗТУЕС за 2015 категорично е Кирил Митов, ТУЕС’2004, благодарение на който са привлечени най-много нови членове на АЗТУЕС.  Честито, Кико!

За да определим випуска победител направихме сравнение в няколко категории за периода на кампанията. Първенците са както следва:

В Предизвикателството за випуските се включиха 22 от 23-те випуска на ТУЕС, които присъединиха общо 89 от своите съученици в АЗТУЕС. Така в асоциацията вече членуват 480 алумни или 20% от всички завършили. В АЗТУЕС вече са приети и 19 почетни членове – преподаватели и приятели на ТУЕС, както и 39 настоящи ученика от ТУЕС, като асоциирани членове. Броят ни вече надхвърля 530!В кампанията за финансиране на онлайн системата се включиха над 50 човека, с чиято помощ събрахме общо 4 241 лева. Средното дарение възлиза на 81,58 лева, като диапазонът от индивидуални дарения достига до 500 лева на човек. Благодарим на всички участници в кампанията за вашата отзивчивост и съпричастност! Специални благодарности и на тези от вас, които ни развеселиха с дарения от 42 лева (отговорът за живота, вселената и всичко останало) и от 127 лева (01111111 binary) – вие знаете кои сте :)!

Благодарим за вашата подкрепа и честито на победителите!

На графиката по-долу е представена детайлна статистика за членовете на АЗТУЕС по випуски:

Коментари