Благодарствено писмо към родителите на настоящите учениците в ТУЕС

Уважаеми родители,

Благодарим ви, че подкрепяте каузата за спасяване на ТУЕС с вашите имена, лица и подписи! Нашата кауза е справедлива, достойна и почтена. Ще защитаваме интереса на децата си до край!

Борбата продължава, като през последните 36 часа внесохме отвореното писмо от родителите до Министъра на образованието и отделно писмо до Премиера. Обърнахме се към водещите медии в страната, дадохме първи интервюта. През почивните дни ще подготвим пресконференци (на която ще обясним, защо позицията, която в момента представят от МОН не е точна) и ще продължим контактите с медиите. Вероятно през идната седмица ще се наложи да излезем на протест срещу деструктивната политика на МОН.

Можете да намерите всички писма и документи, които са изпратени през последните месеци до институциите на Република България, както и писмата получени от МОН тук: www.aztues.bg

Онлайн петицията на завършилите в подкрепа на ТУЕС и неговия образователен модел можете да намерите тук: https://www.peticiq.com/spasitues

Ще се радваме ако вие или ваши колеги и познати ни помогнат да съберем максимален брой писма за подкрепа от ИТ компаниите до 27-ми март (вторник). Разбира се, ние също ще сме активни в тази насока.

Ще ви държим в течение за всички следващи стъпки.

С благодарност и уважение,

ОС на ТУЕС,

АЗТУЕС

Коментари