Станете ментор на ученически отбор в HackTUES 2

След големия успех на първия ученически хакатон в ТУЕС през юни, на 9, 10 и 11 октомври 2015 г. ще се проведе HackTUES 2 с тема Environmental and social development.

Идеята и организацията се дължат изцяло на ученици от горните класове в училището. В сайта на хакатона – http://hacktues.com/  – вече тече регистрацията на отборите, а подготовката напредва с пълна пара.

Ако искате да станете част от това уникално тридневно събитие, може да се присъедините като ментор на някой от ученическите отбори. Необходимо е да имате опит в програмирането и желание да работите с ученици между 8 и 12 клас. Може да се регистрирате като ментор директно в сайта на събитието http://hacktues.com/mentori или да се свържете с Мартин Димитров  – [email protected] .

В първото издание на HackTUES през юни участваха повече от 80 ученика, разпределени в 18 отбора. Те работиха по проекти за подобряване на учебния процес в училището. Голямата награда беше присъдена на отбор Go6o за проект за автоматизирана проверка на тестове на основата на технология за разпознаване на изображения.Текущи новини за подготовката на HackTUES 2 може да следите и във Фейсбук – https://www.facebook.com/HackTUES?fref=ts

Коментари