Над 1000 души посетиха ТУЕС в Деня на отворени врати

Повече от 1000 посетители се докоснаха до постиженията на ТУЕС-арите в Деня на отворени врати на 22 април 2017 г.  

В 10 кабинета в ТУЕС ученици, преподаватели и завършили представиха своите умения и постижения от пълния спектър на ТУЕС – мрежови проекти, софтуерни проекти, вградени микрокомпютърни системи, роботика, електронни елементи, аналогова схемотехника, импулсна и цифрова схемотехника. Посетителите можеха да кримпват мрежови кабели, да видят в действие проекти с вградени микрокомпютърни системи и състезателните роботи на отбора на ТУЕС, както и да тестват много от разработките, участвали преди месец в туесарския хакатон Hack TUES 3 – игри, приложения, сайтове, роботи.

Благодарение на около 250 доброволци – ученици, преподаватели и завършили ТУЕС-ари, не остана нито един от многобройните посетители на ТУЕС, с когото да не е разговаряно и който да не е разбрал защо ТУЕС е най-доброто ИТ училище!

Благодарим от сърце за вашата ангажираност! Вие сте най-доброто доказателство защо си струва да бъдеш част от ТУЕС общността!

Повече снимки от Деня на отворени врати можете да разгледате в галерията със снимки на г-н Димитър Дянков и в галерията в страницата на ТУЕС във Фейсбук със снимки на ученици.

Можете да видите също така репортажите на телевизии БНТЕвропа и Bulgaria ON AIR, които отразиха събитието.

Коментари