Кои са випуските с най-много нови членове в АЗТУЕС?

Представяме ви статистика за новите членове в АЗТУЕС седмица след началото на Предизвикателството към випуските на завършилите ТУЕС.

Водач остава випуск 2015 с почти 70% регистрирани членове. За второто място към момента се борят випуски 1995 и 1997 с по 23% записани членове, следвани от ТУЕС-арите, завършили през 1999, 2012 и 2013 с по 22% регистрирани от всеки випуск. ТУЕС 2002 бележи най-голям ръст с 10 нови членове в АЗТУЕС през изминалата седмица.

АЗТУЕС кани всички членове на общността на завършилите ТУЕС да се регистрират още днес и да подкрепят своите съученици в първото предизвикателство към випуските на ТУЕС. В началото на януари 2016 г. ще бъде обявен випускът-победител, както и хората, привлекли най-много нови членове в АЗТУЕС.

Асоциацията на завършилите ТУЕС е учредена по инициатива на ТУЕС-ари, с подкрепата на ръководството на ТУЕС и широк кръг от завършили в края на 2014 г.  

Нейна цел е да обедини ТУЕС общността, като подпомага професионалното и личностно развитие на своите членове и създава конкретни възможности, събития и инициативи в подкрепа на ТУЕС и в полза на настоящите ученици и на общността на завършилите.

Организацията е регистрирана като сдружение с нестопанска цел в обществена полза. Членството в АЗТУЕС е безплатно и е достъпно само за завършили ТУЕС и настоящи ученици.

Коментари