Ден на отворените врати в ТУЕС – как могат да помогнат алумните

На 22ри април (събота) за втора поредна година ще се проведе Денят на отворените врати в ТУЕС за бъдещи кандидат-ученици и техните родители. В програмата са предвидени демонстрации по системно програмиране, вградени микрокомпютърни системи, роботика, компютърни мрежи, ученическия хакатон Hack TUES и др. Посетителите ще се срещнат с преподаватели и ученици от ТУЕС, както и със завършили ученици, които днес са успешни професионалисти, ръководители или основатели на компании в сферата на информационните и комуникационните технологии.

За да бъде наистина успешно събитието, ТУЕС има нужда от помощта на своите алумни. Регистрирайте се като доброволец до 17ти април и отделете 3-4 часа на 22ри, за да споделите с бъдещите ТУЕС-ари, защо си струва да кандидатстват в ТУЕС и какви перспективи може да им разкрие училището. Като реализирали се професионално алумни на ТУЕС, вашето мнение в полза на училището ще е един от най-важните аргументи пред кандидатите.

Можете помогнете и като популяризирате новината за Деня на отворените врати – споделете събитието във Фейсбук и поканете свои познати и ученици, на които предстои кандидатстване след 7-ми клас.

Повече за Деня на отворените врати можете да намерите тук. Попълнете тази форма, за да се включите в събитието като доброволец.

Коментари